Екс-радник Трампа неочікувано погодився дати свідчення в Конгресі

Екс-радник Трампа неочікувано погодився дати свідчення в Конгресі

Укрінформ
Екс-радник Трампа Картер Пейдж заявив про готовність свідчити перед Конгресом на відкритих слуханнях в контексті розслідування щодо втручання РФ у внутрішні справи США.

Про це він сказав в інтерв'ю центральному американському виданню USA Today.

"Картер Пейдж, екс-радник з питань зовнішньої політики президентської кампанії Дональда Трампа, чиї колишні контакти з Росією зробили його предметом розслідування Конгресу й федеральних органів, заявив у середу, що планує публічно дати свідчення в Комітеті з питань розвідки Палати представників у червні", - зазначається в повідомленні.

При цьому він підкреслив, що на відміну від його колишнього колеги Майкла Флінна він не збирається захищатися п'ятою поправкою Конституції США, що дозволяє не надавати свідчень проти себе.

"Я відкрита книга", - заявив Пейдж, висловивши впевненість, що його свідчення стануть "гігантським стрибком" у правильному напрямку.

Водночас, у самому комітеті поки не підтвердили офіційно, чи заплановані слухання Пейджа на наступний місяць.

За словами екс-радника Трампа, питання щодо його свідчень наразі опрацьовуються з комітетом. Слухання триватимуть в рамках розслідування зв'язків президентської кампанії Трампа з російським урядом та втручання РФ у внутрішні справи США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-