Сенат США продовжує тиснути на Флінна повістками

Сенат США продовжує тиснути на Флінна повістками

Укрінформ
Після відмови екс-радника Трампа задовольнити запит Конгресу, Комітет Сенату США з питань розвідки оформив два нових виклика на його ім'я.

Про це повідомив у середу американський телеканал ABC News.

"Комітет з питань розвідки Сенату США виписав дві нових повістки колишньому раднику президента з питань національної безпеки Майклу Флінну, щоб змусити його передати документи, пов'язані з його контактами з російськими офіційними особами"- йдеться в повідомленні.

При цьому додається, що в разі ігнорування, Флінн ризикує постати перед звинуваченнями щодо неповаги до Конгресу.

Як повідомляв Укрінформ, на початку тижня Майкл Флінн відхилив повістку з сенатського комітету, який вимагав у нього надати документи в рамках розслідування зв'язків кампанії Трапа з російським урядом. Флінн скористався захистом п'ятої поправки до Конституції, яка дозволяє не свідчити з метою уникнення самообмови. Раніше екс-радник заявляв, що погоджується добровільно взяти участь у слуханнях тільки якщо йому Конгрес надасть імунітет від судового переслідування.

У середу в розвідувальному комітету Сенату відбулися закриті слухання. Після нього сенатори Уорнер і Берр повідомили журналістам, що у справі Флінна "всі варіанти залишаються в розгляді".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-