Поліція Манчестера повідомляє про четвертого затриманого

Поліція Манчестера повідомляє про четвертого затриманого

Укрінформ
У рамках розслідування теракту в Манчестері, в результаті якого загинуло 22 людини, а постраждало більше 100, поліція затримала чотири особи.

Про це повідомляє АР у своєму Twitter.

"Шеф поліції Манчестера повідомляє, що загалом на даний момент заарештовано четверо осіб в рамках розслідування нападу", - йдеться у повідомленні.

Іан Хопкінс підтвердив, що абсолютно ясно, що за терактом стоїть ціла мережа, а не один терорист.

За його словами, поліція проводить ретельні пошуки підозрюваних по всьому місту. 

Хопкінс відмовився коментувати чи знайшла поліція передбачуваного виробника вибухового пристрою, який було використано в атаці в понеділок увечері.

Також глава поліції Манчестера підтвердив загибель офіцера поліції, який був серед 22 жертв атаки на Манчестер-арені.

Раніше повідомлялося про трьох затриманих за підозрою у причетності до теракту на концерті американської співачки Аріани Гранде у Манчестері.

Нагадаємо, в результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини, постраждало близько 120 осіб.

За останніми даними, постраждали 12 дітей у віці до 16 років. Серед загиблих - двоє поляків.  Читайте також: У центрі Манчестера проходить спецоперація

Вибух бомби стався під час концерту американської виконавиці Аріани Гранде, прихильниками якої є велика кількість молоді. На арені, яка вміщає 21 тисячу людей, було багато дітей та підлітків.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт у Манчестері. У скоєнні теракту підозрюється 22-річний британець лівійського походження Салман Абеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-