У центрі Манчестера проходить спецоперація

У центрі Манчестера проходить спецоперація

Укрінформ
Озброєні поліцейські провели рейд в одному з будинків у центрі Манчестера в рамках розслідування теракту, який забрав життя 22 осіб.

Про це повідомляє The Independent.

«Офіцери після обіду провели обшук за адресою в центрі Манчестері в рамках розслідування жахливого інциденту біля "Манчестер-арена". Пошуки тривають", - повідомила представниця поліції.

Також зазначається, що поліція тимчасово закрила велику залізничну лінію, яка з'єднує Манчестер Пікаділлі зі станцією Оксфорд-роуд. Після цього вона була знову відкрита.

Раніше повідомлялося, що правоохоронні органи Великої Британії заявляють про арешт ще трьох осіб за підозрою у причетності до теракту на концерті американської співачки Аріани Гранде у Манчестері.

Нагадаємо, в результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини, постраждало близько 120 осіб. 

За останніми даними, постраждали 12 дітей у віці до 16 років.  

Вибух бомби стався під час концерту американської виконавиці Аріани Гранде, прихильниками якої є велика кількість молоді. На арені, яка вміщає 21 тисячу людей, було багато дітей та підлітків.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт у Манчестері. У скоєнні теракту підозрюється 22-річний британець лівійського походження Салман Абеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-