Тіллерсон виступив із заявою щодо теракту в Манчестері

Тіллерсон виступив із заявою щодо теракту в Манчестері

Укрінформ
Держсекретар США Рекс Тіллерсон висловив співчуття постраждалим від теракту в Манчестері від імені американського народу та наголосив, що Штати тісно взаємодіють з Британією в процесі розслідування.

Про це йдеться в заяві глави Держдепартаменту США, оприлюдненій у вівторок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Попри те, що поки що занадто рано говорити про те, хто несе відповідальність за цей злочин, ми тісно співпрацюємо з урядом Великої Британії і підтримуємо їхні зусилля в розслідуванні й реагуванні на цю атаку", - зауважив глава американської дипломатії.

Він також підкреслив, що серця американців - з родинами тих, хто втратив близьких, і тих, хто постраждав внаслідок теракту в Манчестері.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 23 травня у Великій Британії стався теракт під час концерту американської співачки Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена". За останніми даними, кількість загиблих зросла до 22 осіб. Понад півсотні людей зазнали поранень.

Британська поліція заявила, що розглядає подію як терористичний акт. Відповідальність за атаку вже взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава". У Лондоні правоохоронні органи посилюють заходи безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-