Трамп пропонує Мей допомогу з розслідуванням теракту в Манчестері

Трамп пропонує Мей допомогу з розслідуванням теракту в Манчестері

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у вівторок зателефонував прем'єр-міністру Великої Британії Терезі Мей у зв'язку з терактом у Манчестері, який забрав життя щонайменше 22 осіб, та запропонував допомогу США у розслідуванні.

Про це повідомляє The Hill.

"У Білому домі заявили, що під час розмови Трамп дав зрозуміти Мей, що американський народ підтримує Сполучене Королівство, та запропонував допомогу США в розслідуванні", - йдеться у повідомленні.

Трамп також заявив, що сподівається на співпрацю з Мей у боротьбі з тероризмом.

Раніше президент США Дональд Трамп висловив співчуття родинам загиблих внаслідок вибуху в британському Манчестері і заявив, що за нападом стоять "жорстокі невдахи".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні пізно ввечері під час концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" стався вибух. За останніми даними, кількість загиблих унаслідок вибуху зросла до 22 осіб. Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху загинули 19 людей, щонайменше 59 отримали поранення. Британська поліція заявила, що розглядає інцидент як терористичний акт. За попередніми даними, вибух стався у фойє "Манчестер арени" о 22:30, у момент завершення концерту.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що правоохоронні служби з'ясовують усі деталі терористичної атаки.

Відповідальність за атаку вже взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".федер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-