Стрілянина в американському коледжі: двоє людей загинули

Стрілянина в американському коледжі: двоє людей загинули

Укрінформ
Щонайменше, тіла двох людей були знайдені на території студентського кампусу в місті Даллас, штат Техас, після повідомлень про стрілянину в середу.

Про це повідомляє центральне американське видання The Washington Post.

"Двоє людей були знайдені мертвими в кампусі одного із коледжів у Далласі, який був заблокований одразу після повідомлень про постріли", - йдеться в повідомленні місцевої поліції.

За попередньою версією, інцидент був убивством і самогубством. Офіцери знайшли тіло нападника, а також тіло іншої людини. Подробиці про їхній вік, стать або інші деталі не повідомляються.

Як зазначив представник поліції, одразу не було відомо, що серед загиблих – сам нападник , тому студентський кампус коледжу North Lake був перекритий правоохоронцями, а його мешканцям повідомлено про можливість нападу.

З кадрів відеотрансляції з місця події видно, як кампус оточений поліцейськими, а студенти поспішають лишити будівлі. Станом на зараз, загрози нових нападів немає, однак поліція продовжує слідчі дії з метою гарантування безпеки для мешканців кампусу.

Влітку минулого року середня школа, розташованій неподалік від державного коледжу міста стала епіцентром кривавої бійні. Тоді нападник убив п'ятьох поліцейських та поранив семеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-