У Софії вийшли перекрити “собакам Путіна” шлях на Берлін

У Софії вийшли перекрити “собакам Путіна” шлях на Берлін

Фото
Укрінформ
У Софії болгарські та українські активісти провели акцію проти участі місцевих рокерів у мотопробігу російських «нічних вовків» країнами Європи до Берліна.

Про це власному кореспондентові Укрінформу повідомили в організації "Всесвітній рух патріотів України".

«Мітинг був організований болгарськими активістами за підтримки українців, грузинів та російських прихильників політика Бориса Нємцова. Це була миттєва реакція на участь болгарських рокерів – представників місцевого клубу путінських «Нічних вовків» – долучитися до міжнародного мотопробігу російської вовчої зграї, яка вирушить у свій черговий похід шляхами Другої світової війни через Європу до Берліна», - розповіла голова Спілки українських організацій Болгарії «Мати Україна» Олена Коцева.

Учасники маніфестації під болгарськими, українськими та грузинськими прапорами виступили проти агресивної політики Кремля у Європі та демонстрували плакати з написами «Тут не Москва», «Червени боклуци» (болгарською «червоне сміття»), «Stop Putin. Stop war» , «Свобода або СРСР».

Професійний фотограф Еміл Георгів, який висвітлював акцію протесту, написав під фото болгарських «вовків» у Фейсбуці: «Ось вони, райдери російської пропаганди, «нічні вовки» або, ліпше, болгарські собаки Путіна, обвішані георгіївськими стрічками, російськими прапорами, радянськими шевронами, значками «КГБ» та званням «рокери» не зважаючи на те, що вони ними не є».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-