ЗМІ оприлюднили деталі скандального досьє на Трампа в Москві

ЗМІ оприлюднили деталі скандального досьє на Трампа в Москві

Укрінформ
ФБР погодилося виплатити компенсацію британському екс-розвіднику за досьє на 35 сторінках про зв'язки Дональда Трампа з росіянами, яке було зі скандалом оприлюднене в ЗМІ перед інавгурацією, однак гроші британцю так і не передало.

Про це йдеться в матеріалі The Washington Post, оприлюдненому в вівторок.

"Угода про оплату колишньому агенту МІ-6 Крістоферу Стілу виникла після того, як американські спецслужби дійшли до єдиної думки про те, що росіяни втрутилися в президентські вибори, організовуючи злами поштових серверів Демократичної партії", - зауважує видання.

Платежі, однак, так і не були матеріалізовані після того, як новини про зібране досьє на Трампа набули розголосу в ЗМІ. Видання пише з посиланням на джерела, що бюро навіть розірвало контакт з британцем, хоча до цього вважало його надійним джерелом.

Матеріали, які не були підтверджені додатково, свідчили про те, що російська сторона мала компрометуючу інформацію непристойного характеру на обраного президента США, що могло мати вплив на Трампа з боку росіян. Сам же Трамп назвав досьє "фейковими новинами", створеними його політичними опонентами.

Тим не менше, втручання Москви в президентські вибори 2016 року продовжують бути предметом розслідування ФБР і кількох комітетів Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-