Мер Лондона закликав скасувати візит Трампа до Британії

Мер Лондона закликав скасувати візит Трампа до Британії

Укрінформ
"Жорстока і ганебна" політика президента США Дональда Трампа має стати причиною скасування його державного візиту до Великої Британії.

Про це заявив мер Лондона Садік Хан, повідомляє The Independent.

"Я люблю Америку, я люблю американців, і я вважаю, що особливі відносини це дуже добре - і так має бути й надалі", – сказав він.

"Коли ти близький з кимось, у вас особливі відносини - ви йдете у житті пліч-о-пліч, але якщо хтось неправий - потрібно вказати йому на це. Заборона в’їзду для громадян з семи країні, переважно мусульманських, є жорстокою і ганебною", - наголосив мер Лондона.

За словами Хана, такі дії Трампа є достатнім приводом "не стелити перед ним червону доріжку".

20 лютого парламент Британії має обговорити питання візиту Дональда Трампа до Британії на запрошення королеви. Раніше британський уряд офіційно відхилив онлайн-петицію, що закликає до скасування чи пониження важливості державного візиту президента США Дональда Трампа до Великої Британії.

Мер Лондона Садік Аман Хан - політик-лейборист пакистанського походження. Його батьки в 1970 році, незадовго до народження Садіка (п'ятого з їх вісьмох дітей) емігрували з Пакистану. У свою чергу, їх батьки переселилися з Індії до Пакистану під час розподілу Індії в 1947 році. Обраний мером 6 травня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-