Грем: Першим пунктом у списку питань в Сенаті США будуть санкції проти РФ

Грем: Першим пунктом у списку питань в Сенаті США будуть санкції проти РФ

Укрінформ
Сенатор-республіканець Ліндсі Грем очікує, що сенат США перейде до питання санкцій проти Росії за втручання у вибори та що американський президент Дональд Трамп підтримає це рішення.

Про це він заявив під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно наші друзі-демократи усвідомлять, що Трамп переміг на виборах та дозволять йому сформувати уряд, ми перейдемо до інших питань, і першим пунктом списку будуть санкції проти Росії", - сказав він.

За словами Грема, Трампу варто визнати, що хоча постраждала Демократична партія, однак США мають покарати Росію за такі дії.

"Моє найбільше занепокоєння щодо президента Трампа, і я б хотів у цьому йому допомогти як можу, це те, що він жодного разу не став перед камерами і не сказав, що, хоча від російського втручання постраждала Демократична партія, але тепер я, як лідер вільного світу та демократії в нас удома, запевняю вас, що вони заплатять за це", - зазначив Грем.

На думку сенатора, політикам у США варто домовитись, що атака на одну партію - це атака на всі.

"Ми б запровадили санкції проти Росії за втручання у наші вибори, окремо від санкцій за те, що вони зробили в Криму. Ми голосуватимемо за них, це будуть обидві партії, ми отримаємо більше ніж 75 голосів. І моя мета покласти це на стіл президенту Трампу, і, я сподіваюсь, він долучиться до цієї ідеї, що, як лідер вільного світу, має працювати з нами, щоб покарати Росію", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-