Багатотисячний марш у Лондоні закликав скасувати візит Трампа

Багатотисячний марш у Лондоні закликав скасувати візит Трампа

Фото
Укрінформ
Центр британської столиці в суботу заповнили учасники багатотисячного маршу протесту, які вимагали від прем'єр-міністра країни Терези Мей скасувати візит до Великої Британії президента США Дональда Трампа.

Про це повідомив центральний американський телеканал CBS News

"Тисячі протестувальників пройшли маршем до будівлі Парламенту в Лондоні з вимогою, щоб британський уряд відкликав своє запрошення для державного візиту президента Трампа", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається. що різко зросла критика на адресу прем'єр-міністра Терези Мей всередині країни після її візиту до Вашингтона для зустрічі з президентом Трампом минулого місяця. Саме тоді вона підтвердила запрошення британської сторони для нового глави Білого дому. Як очікується, цей візит має відбутися влітку.

"Багатотисячний марш протесту в Лондоні розтягнувся на дві милі (понад 3 км – ред.), зазначає телеканал – від будівлі посольства США у країні до парламенту. Протестувальники вигукували гасла: "Тереза Мей, ганьба!"

Планується, що британські законодавці мають провести дебати щодо запрошення Дональда Трампа цього місяця. На противагу цьому в британській інтернет-мережі з'явилися онлайн-петиції, які закликають прем'єр-міністра скасувати запрошення. Водночас, сама Тереза Мей наполягає, що британці чекають цього візиту.

Фото: dailymail.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-