Трамп розкритикував суддю, який зупинив

Трамп розкритикував суддю, який зупинив "міграційний" указ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп пообіцяв добитися скасування рішення федерального судді з Сіетлу щодо призупинення дії указу, який забороняє прийом біженців і видачу віз громадянам семи держав з переважно мусульманським населенням.

На цю тему глава Білого дому розмістив одразу три твіти на своєму офіційному акаунті в суботу, передає Укрінформ.

"Коли країна вже не в змозі сказати, хто може, а хто не може в'їжджати та виїжджати, особливо з міркувань безпеки – це велика проблема!", - наголосив Трамп у першому дописі.

При цьому він звернув увагу, що його рішення підтримали навіть на Близькому сході.

"Цікаво, що деякі країни Близького Сходу згодні з забороною. Вони знають, що коли деяким людям дозволити в'їзд - це смерть і руйнування!"- йдеться в повідомленні. 

Зрештою, президент США розкритикував суддю, який прийняв рішення призупинити дію його указу.

"Позиція цього так званого судді, який по суті позбавляє нашу країну правоохоронної системи, обурлива й буде скасована!" – пообіцяв Трамп

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю Федеральний суд в Сіетлі (штат Вашингтон) призупинив дію так званого "міграційного" указу президента США. Це дозволило людям, що без розбору потрапили під дію указу, знову звертатися за візами для в'їзду в США. Водночас, Міністерство юстиції США пообіцяло ближчим часом оскаржити рішення федерального судді в Сіетлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-