Українці Португалії пікетуватимуть посольство РФ та звернуться до президента

Українці Португалії пікетуватимуть посольство РФ та звернуться до президента

Укрінформ
Внаслідок різкого загостренням бойових дій, російської агресії на Донбасі українська громада Португалії в четвер пікетуватиме російське посольство в Лісабоні та затвердить звернення до президента Португалії з проханням про посилення санкцій проти Росії.

Про це повідомив власного кореспондента Укрінформу голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха.

«В четвер, 2 лютого 2017 в Лісабоні відбудеться маніфестація-пікет біля російського посольства (Rua Visconde de Santarém, 57). Початок – о 19.00. Думаю, в будній день прийде чоловік 50. Хоча ця подія набула в нас широкого розголосу, оскільки один із загиблих є похресником члена нашої організації», - розказав Садоха.

Гасла на маніфестації, в основному, будуть стосуватися підтвердження прямої російської агресії в Україну, уславлення українських Героїв, загиблих під Авдіївкою, та в цілому - підтримки ЗСУ.

«Ми вже склали звернення до президента Португалії (Марселу Ребелу ді Соза, - ред.) від нашої громади з проханням посилення санкцій проти Росії у зв'язку з повним невиконанням мінських угод та прямої агресії», - додав український активіст.

Також пікетування російських посольств відбудуться в четвер в Римі та Ризі. Можливо до кінця тижня українська діаспора встигне підготувати пікетування російських посольств і в деяких інших європейських столицях: Парижі, Берліні, Мадриді, Афінах, тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-