Російське посольство пікетуватимуть і в Італії

Російське посольство пікетуватимуть і в Італії

Укрінформ
У зв’язку із загостренням бойових дій, російської агресії на Донбасі українська громади Італії заявила про маніфестацію-пікет російського посольства в Римі.

Про це повідомив власного кореспондента Укрінформу голова Християнського Товариства українців в Італії, координатор Оркомітету Євромайдан-Рим Олесь Городецький.

«Маніфестація-пікет посольства Росії, країни-агресора, в Римі відбудеться в четвер, 2 лютого. Початок акції о 15.00. По кількості учасників - важко сказати. Нам дали дозвіл на 100 осіб, але думаю, що прийде більше - люди з Риму та містечок біля нього. Пікет міг би бути набагато чисельнішим, людей зацікавила акція. Але завтра - робочий день, тому багато хто буде на цей час працювати», - сказав Городецький.

За його уточненнями готуються плакати проти російської агресії з особливим пригадуванням останньої ескалації в Авдіївці. Прапори - державні і червоно-чорні.

«Проголосимо вічну пам’ять Героям, загиблим під Авдіївкою», - наголосив український активіст.

Також пікетування російських посольств пройдуть в четвер в Лісабоні та Ризі. Можливо до кінця тижня українська діаспора встигне підготувати пікетування російських посольств і в деяких інших європейських столицях: Парижі, Берліні, Мадриді, Афінах, тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-