У Сенаті США затвердили Гейлі на посаді постпреда при ООН

У Сенаті США затвердили Гейлі на посаді постпреда при ООН

Укрінформ
Комітет Сенату США з питань міжнародних відносин ухвалив кандидатуру Ніккі Гейлі на пост постійного представника Сполучених Штатів при ООН. 

Тепер її має затвердити верхня палата під час голосування в сесійній залі, передає власний кореспондент Укрінформу.

Як очікується, колишній губернатор штату Південна Кароліна не матиме особливих заперечень у Сенаті, які могли би завадити їй отримати посаду. Таким чином, вірогідніше за все, вона замінить на високому представницькому посту в ООН Саманту Пауер.

Під час слухань у профільному комітеті, які відбулися минулого тижня, Ніккі Гейлі заявила, що вважає Крим українським та готова розглядати нові санкції проти Росії в разі невиконання нею досягнутих раніше зобов'язань. "Важливо, щоб ми зібралися разом - Рада національної безпеки і обраний президент - та розробили план щодо Росії: чого нам чекати від них, на що потрібно звернути увагу в майбутньому, як порушення призведуть до введення додаткових санкцій", - заявила Гейлі.

За її словами, у новій адміністрації очікують, що російське керівництво продовжуватиме створювати проблеми. "Ми всі повинні бути обережними, і я не думаю, що нам потрібно довіряти їм (росіянам. – Ред.)", - наголосила кандидат на посаду постійного представника США при ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-