Трамп про статтю Buzzfeed: Не маю жодних справ із Росією

Трамп про статтю Buzzfeed: Не маю жодних справ із Росією

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп відреагував на опублікований порталом Buzzfeed документ з компроматом на нього та заперечив будь-які зв’язки з Росією.

Про це він написав у Твіттері.

"Росія ніколи не намагалася чинити на мене тиск. Я не маю ніякого відношення до Росії: ні справ, ні позик, нічого!", - написав Трамп.

Крім того, він дорікнув американській розвідці, що вона "не мала дозволити цим сфабрикованим новинам "просочитися" у громадськість".

Як повідомлялося, у вівторок CNN заявив про звіт американської розвідки, в якому наведені докази збору Росією компромату на Трампа, потім портал Buzzfeed опублікував документ, який, за його твердженням, послужив основою для цього звіту.

Пізніше Buzzfeed опублікував повний текст документа у себе на сайті у вигляді заміток, написаних впродовж кількох місяців. Як стверджує портал, їхній автор - колишній співробітник британської розвідки, на якого посилалися у своєму звіті керівники ФБР, ЦРУ, АНБ і Нацрозвідки США. ФБР називало це джерело таким, що "заслуговує на довіру". Buzzfeed вказує на неточності та явні помилки в документі.

Фото: Brian Cahn/Zuma Wire  /  zrodlo: Zuma Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-