Пєсков божиться, що у Кремля немає компромату на Трампа

Пєсков божиться, що у Кремля немає компромату на Трампа

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не мають компромату на обраного президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"У Кремля немає компромату на Трампа, інформація не відповідає дійсності та є нічим іншим, як абсолютною вигадкою", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на відповідне питання.

Раніше в деяких західних ЗМІ з'явилися публікації про збір Росією компромату на обраного президента США Дональда Трампа. Спочатку CNN у вівторок повідомив про звіт американської розвідки, в якому наведені докази збору Росією компромату на Трампа, потім портал BuzzFeed опублікував документ, який, за його твердженням, послужив основою для цього звіту. Повний текст документа наводиться у вівторок на сайті BuzzFeed, документ являє собою замітки, написані впродовж кількох місяців. Як стверджує портал, їхній автор - колишній співробітник британської розвідки, на яку посилалися у своєму звіті керівники ФБР, ЦРУ, АНБ і Нацрозвідки США. ФБР називало це джерело таким, що "заслуговує на довіру". BuzzFeed, тим не менш,  вказує на неточності та явні помилки в документі.

Трамп назвав статтю брехливою і пізніше в Twitter виклав посилання на статтю, яка називає публікацію BuzzFeed порушенням журналістської етики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-