Вашингтону відомі російські агенти, які стоять за втручанням у вибори - ЗМІ

Вашингтону відомі російські агенти, які стоять за втручанням у вибори - ЗМІ

Укрінформ
За повідомленнями преси, США визначили особи російських агентів, які стоять за імовірними хакерськими атаками перед президентськими виборами, на яких переміг Дональд Трамп.

Про це пише у п'ятницю BBC Україна.

Агенти, імена яких не називаються, буцімто, надсилали сайту WikiLeaks листи, вкрадені з електронної пошти Демократичної партії, аби допомогти виборчій кампанії Трампа.

За повідомленнями CNN, Washington Post та NBC News, які цитують джерела у розвідувальних службах, спецслужби перехопили спілкування, яке свідчить про радість провідних російських посадовців після перемоги Трампа.

Повідомляється, що спецслужби визначили посередників, які передавали вкрадені листи демократів сайту WikiLeaks.

За даними NBC News, мішенню російських хакерів були не лише демократи, але й Білий дім і великі американські корпорації.

Росія заперечує свою причетність, а засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж заявив, що джерелом сайту була не Москва.

Співробітники американської розвідки мають невдовзі представити свої докази Дональду Трампу, який сумнівається у звинуваченнях на адресу Росії.

Скорочена доповідь, де не міститься засекреченої інформації, буде оприлюднена наступного тижня.

Напередодні віце-президент США Джо Байден розкритикував обраного президента за напади на представників американської розвідки. За його словами, недовіра розвідці є "абсолютним божевіллям".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-