Санкції проти РФ: у Конгресі США кажуть, обидві партії готові блокувати Трампа

Санкції проти РФ: у Конгресі США кажуть, обидві партії готові блокувати Трампа

Укрінформ
У разі, якщо новообраний президент США Дональд Трамп скасує введені президентом Бараком Обамою антиросійські санкції, Конгрес США дасть йому "рішучу відповідь".

Про це заявив в інтерв'ю телеканалу ABC News член Палати представників Конгресу США демократ Адам Шифф. 

"Якщо він (Трамп. — Ред.) хоче завоювати довіру як президент, він повинен припинити міркувати подібним чином. Він повинен припинити принижувати американську розвідспільноту, він повинен довіряти їй", - заявив він.

Шифф також закликав до подальшого посилення санкцій проти РФ. "Ми не думаємо, що, чесно кажучи, кроки, які були зроблені, є достатнім стримуючим фактором, і ви побачите підтримку більш жорстких санкцій обома партіями в Конгресі", – сказав він.

Шифф підкреслив, що в Конгресі ні в кого немає сумнівів у тому, що саме РФ стоїть за кібератаками. За словами конгресмена, такі сумніви є лише у Трампа. 

Як повідомлялося, сенатори-республіканці Джон Маккейн та Ліндсі Грем, а також сенатор-демократ Еймі Клобучар після візиту в Україну вирушили до Грузії, де 1 січня заявили, що домагатимуться від Конгресу ухвалення більш жорстких санкцій щодо Росії та її президента Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-