В США виборники вимагають інформацію про можливі зв’язки Трампа з РФ

В США виборники вимагають інформацію про можливі зв’язки Трампа з РФ

Укрінформ
У США десять членів колегії виборників вимагають більше інформації від представників розвідки про можливі зв’язки обраного президента Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Колегія виборників адресувала відкритого листа директору Національної розвідки Джеймсу Клепперу перед голосування 19 грудня, яке остаточно підтвердить результати президентських виборів у США.

«Виборники хочу отримати інформацію від представників розвідки щодо їхнього розслідування про зв’язки між Дональдом Трампом, представниками його кампанії чи оточення з російським втручанням у вибори», – мовиться у листі, опублікованому 12 грудня.

Раніше представники розвідки США заявили, що російські хакери здійснювали атаки щодо Демократичної партії і її лідерів, щоб зменшити шанси на перемогу на виборах Гілларі Клінтон.

Новообраний президент США Дональд Трамп розкритикував висновки ЦРУ про втручання Росії у вибори. Трамп уже раніше заявляв, що винуватцем може бути Китай або просто випадковий хакер.

Видання The New York Times повідомило, що 9 грудня співробітники розвідки дійшли висновку, що російські хакери також мали доступ до комп’ютерів Республіканської партії, але не оприлюднювали потенційно небезпечні електронні листи або інші матеріали, як це було вчинено з демократами.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-