Шістьох учасників тракторного маршу відвезли в ОВС – шиють

Шістьох учасників тракторного маршу відвезли в ОВС – шиють "тероризм"

Укрінформ
У суботу, 3 вересня, далекобійників, які поверталися з Тракторного маршу, на кордоні Московської області затримали і відвезли в ОВД. Зв'язок з ними зник.

Про це у Фейсбуці повідомляє російський адвокат Олександр Попков.

"Далекобійників, які повертаються з Тракторного Маршу, на кордоні Московської області зустріли з собаками. Шукали вибухівку, розповідали про тероризм, а потім аж цільний майор юстиції Губарьков Є.А. змусив усіх їхати в ОВС Кашири - пояснюватися і дактилоскопуватися", - пише він.

Як зазначає Попков, після цього зв'язок із затриманими пропала. Затримано шість осіб, в т. ч. Андрій Бажутін і Надія Куражковська, яких вчора штрафували під Воронежем за гасла на авто".

Як відомо, у «марші на Москву» брали участь фермери Краснодарського краю, а також далекобійники з Санкт-Петербурга, Ростова-на-Дону і Саратова. Причина протесту - рейдерські захоплення, корупція і масові випадки обману селян. У колоні йшли 17 тракторів і кілька десятків машин.

У неділю, 28 серпня, повідомлялося, що організатор пробігу на тракторах до Москви Олексій Волченко заарештований на десять діб, ще 11 осіб - на строк від п'яти до десяти діб, причому їх було засуджено повторно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-