Секс-скандал у Кельні: мігрантки заявляють про домагання охоронців

Секс-скандал у Кельні: мігрантки заявляють про домагання охоронців

Укрінформ
Пожильці одного з притулків для біженців у Кельні висунули серйозні обвинувачення проти працівників свого притулку в сексуальних домаганнях та антисанітарних умовах проживання.

Про це повідомляє у четвер SPIEGEL ONLINE.

 "Багато жінок, які мешкають в одному з кельнських притулків для біженців, звинуватили співробітників служби безпеки в сексуальних домаганнях", - інформує ЗМІ.

Про це вони написали у відкритому листі, в якому розповіли про "численні переслідування та образи сексуального характеру" з боку дев'ятьох охоронців. У тому числі йдеться про непристойні пропозиції і фотографування жінок в душових і туалетних кімнатах.

Охоронна фірма, назва якої не повідомляється, розпочала розслідування, пообіцявши об'єктивно розібратися в ситуації, однак вже заявила про те, що таке навряд чи можливо. Поліція підключилася до розслідування.

Крім того, пожильці притулку обвинуватили його організаторів в антисанітарних умовах проживання. У середу скривджені біженці навіть зібралися на невеликий спонтанний мітинг, на якому і написали свої листи-скарги.

Як повідомляв Укрінформ, саме в Кельні у новорічну ніч сталися масові напади на жінок з боку мігрантів, переважно вихідців з Північної Африки. У поліцію надійшло понад 600 заяв від постраждалих, у більш ніж половині з них ідеться про сексуальні домагання і крадіжки, відомо про мінімум 3 згвалтування. Схожі, але меншого масштабу, події сталися у місті і під час традиційного карнавалу на початку лютого.

Фото:ves.lv 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-