У Штатах Обаму розкритикували через

У Штатах Обаму розкритикували через "ІДІЛ"

Укрінформ
Представник Республіканської партії у нижній палаті Конгресу США від штату Нью-Йорк конгресмен Пітер Кінг розкритикував дії адміністрації Обами щодо ударів по "ІДІЛ" в Сирії та Іраку, які недостатньо впливають на сили терористів. 

Про це він заявив під час прямого включення на одному з центральних телеканалів США Fox News

Конгресмен, зокрема, прокоментував останнє звернення лідера "ІДІЛ" Абу Бакру Аль-Багдаді, що ні удари Росії, ані удари США та коаліції не завдали значних втрат його терористичній організації.

"Для мене не стала несподіванкою така заява Аль-Багдаді. Ми спричинили деякий вплив, але, на жаль, у цілому, очевидно, він має рацію. За 15-16 місяців авіаударів з боку США їхній вплив був мінімальним, враховуючи те, скільки часу це вже триває", - переконаний Кінг.

Що ж стосується ударів Росії, продовжив конгресмен, то вони зосереджуються проти сирійської опозиції, яка бореться з "ІДІЛ".

"Отже, я вважаю, що "Ісламська держава" стала сильнішою, ніж 16 місяців тому. Вони, звичайно, мають контроль над великими територіями – не тільки в Іраку та Сирії, який є дуже значущим, але вони також роблять великі набіги на територію Афганістану", - зауважив конгресмен.

Крім того, за його словами, за останні кілька місяців "стали очевидними наміри терористичних угруповань "Ісламської держави" здійснити атаки на території США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-