США спробують зупинити ескалацію насильства в Ізраїлі

США спробують зупинити ескалацію насильства в Ізраїлі

Укрінформ
Держсекретар США Джон Керрі планує цього робочого тижня зустрітися з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу та головою Палестинської адміністрації Махмудом Аббасом.

Метою зустрічей буде послаблення напруженості між Палестиною та Ізраїлем, повідомляє The Wall Street Journal.

‘"На цьому тижні я буду зустрічатися з прем'єр-міністром Нетаньяху, тому що він буде в Німеччині... а потім я поїду в регіоні, де матиму зустріч з президентом Аббасом, я також зустрінуся з королем Абдуллою (король Йорданії – Ред.) та іншими, а між цими зустрічами будуть деякі ключові зустрічі по сирійському питанню з ключовими гравцями ", - повідомив Керрі, виступаючи в Парижі.

Керрі зустрінеться з прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху в Берліні в четвер в Берліні. Його зустріч з президентом Палестинської автономії Махмудом Аббасом і королем Йорданії Абдаллою II відбудеться в суботу в Аммані.

За минулий місяць внаслідок ескалації протистояння між Ізраїлем і Палестиною загинули семеро ізраїльтян та 40 палестинців.

Як повідомлялося раніше, Ізраїль заявив про готовність до переговорів з Палестиною та лідерами арабських країн, щоб покласти кінець кровопролиттю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-