Екс-глава Marks & Spencer очолить боротьбу за збереження Британії у складі ЄС

Екс-глава Marks & Spencer очолить боротьбу за збереження Британії у складі ЄС

Укрінформ
Колишній голова ради директорів мережі магазинів Marks & Spencer Стівен Роуз очолить кампанію за збереження членства Великобританії в Євросоюзі.

Про це повідомляє The Guardian.

"Я вважаю очевидним, що Британія повинна залишитися в ЄС. Тому я радий стати головою кампанії і буду радий представити повний склад нашої ради в понеділок", - сказав Роуз.

На його переконання, Великобританія сильніша у складі Європи. «Вибір на референдумі буде між тим, щоб бути сильнішими, жити безпечніше і краще в Європі, або зробити стрибок у невідомість, ризикуючи нашим процвітанням, знижуючи нашу безпеку і наш вплив у світі», - наголосив Роуз.

Нагадаємо, 8 вересня парламент Великобританії схвалив проведення референдуму щодо виходу країни з ЄС. Прем'єр-міністр Девід Кемерон пообіцяв переглянути тісні зв'язки з ЄС перед референдумом про членство, який запланований на кінець 2017 року.

Як засвідчують дані соціологічних опитувань, більшість британських підданих виступають за те, щоб залишитися в ЄС, але останнім часом підтримка ідей євроінтеграції слабшає, особливо на тлі напливу біженців з Близького Сходу та Північної Африки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-