Байден залишив Балі після саміту G20

Президент США Джо Байден залишив Балі на літаку Air Force One після участі в саміті G20 і першої зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном на індонезійському острові.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Перед своїм від’їздом Байден провів екстрену зустріч з лідерами G7 і союзниками по НАТО на полях саміту. Це сталося після того, як Польща заявила, що на території Люблінського воєводства поблизу з кордоном України у вівторок впала ракета російського виробництва, внаслідок чого загинули двоє поляків.

Раніше Байден заявив, що за попередньою інформацією малоймовірно, що ракета була випущена з території росії.

Читайте також: Байден: Ракета, яка вибухнула у Польщі, могла бути запущена не з території росії

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Читайте також: Білий дім оприлюднив деталі розмови Байдена і Дуди

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.