Мюнхенська безпекова конференція-2022 пройде оффлайн

Наступна Мюнхенська безпекова конференція пройде оффлайн, хоча й в дещо обмеженому форматі, 18-20 лютого 2022 року.

Про це повідомили 26 жовтня її організатори, передає кореспондент Укрінформу.

«Раді повідомити, що 58-а Мюнхенська конференція з безпеки (MSC) відбудеться у своєму звичайному місці в Мюнхені, в готелі Bayerischer Hof», - йдеться у пресрелізі.

Зазначається, що MSC-2022 залишиться вірною своїм традиційним форматам, але дещо відрізнятиметься від конференцій минулих років: вона проходитиме в скороченому форматі з меншою кількістю гостей, делегацій і представників ЗМІ, а також буде запроваджено низку інноваційних форматів участі. Зокрема, будуть доступні гібридні формати та цифрова платформа, які дозволять отримати доступ до сесій конференції.

«Наш світ перебуває в небезпеці. Традиційна певність руйнується, загрози та вразливість множаться, а порядок, заснований на правилах, все більше піддається нападкам. Зміна клімату та пандемія додали додаткового тиску. Ми сподіваємося, що неформальні дискусії в Мюнхені, включаючи багато двосторонніх зустрічей і можливості подивитися один одному в очі зроблять свій внесок… в умовах, коли потреба в діалозі є такою, як ніколи», - заявив голова MSC Вольфганг Ішингер.

Крім того, організатори попередили про можливість розсилки фальшивих запрошень на заходи, що «регулярно використовує хакерська група Phosphorus» у якості приманки у своїх глобальних фішингових кампаніях. Зазначається, що справжні запрошення надсилаються виключно з адрес електронної пошти, які закінчуються на @securityconference.org. Також слід звернути увагу на цифрові сертифікати та підписи на всіх листах, які надсилаються організаторами.

Читайте також: Підсумки Мюнхенської конференції з безпеки: Сильні роблять усе, що хочуть?

«Обов’язково перевірте особу відправника за допомогою відповідних функцій у вашій поштовій системі. Якщо ви сумніваєтеся, будь ласка, не відкривайте повідомлення і зв’яжіться з нами безпосередньо для роз’яснень», - закликають організатори.

Мюнхенська конференція з безпеки проходить щороку в середині лютого в Мюнхені. Вона є визнаною платформою обміну думками, яка збирає лідерів націй, політиків, експертів, бізнесменів і журналістів.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 в 2021 році конференція не проводилась за фізичної присутності, було організовано кілька онлайн подій під гаслом «Дорога до Мюнхена».