Ліван показав безпілотники, нібито використані Ізраїлем під час удару по Бейруту

Міністр оборони Лівану Еліас Бу Сааб продемонстрував журналістам два безпілотники, які Ізраїль у серпні нібито використовував для ударів по об'єктах "Хезболли" в Бейруті.

Про це повідомляє AFP.

«Міністр оборони Лівану в четвер продемонстрував два безпілотники, які, за його словами, Ізраїль відправив минулого місяця в бейрутський оплот бойовиків шиїтського угрупування "Хезболла"», - йдеться в повідомленні.

За словами Еліаса Бу Сааба, ці безпілотники є «передовою військовою технікою», що належить одній з ізраїльських компаній.

Читайте також: Армія Ізраїлю завдала удари у відповідь по півдню Лівану

Як повідомлялося, напруженість у відносинах між Ізраїлем, Ліваном і терористичним угрупуванням «Хезболла», що базується в Лівані, загострилася після удару Ізраїлю по іранській базі в Сирії, в результаті чого було вбито двох бойовиків «Хезболли», а також нападу ізраїльської сторони із застосуванням безпілотників у Бейруті 25 серпня.

Читайте також: Ізраїль звинуватив Іран у спробах випускати високоточні ракети разом з "Хезболлою"

В Ізраїлі підтвердили, що їхній безпілотник здійснював тоді польоти в районі ліванського кордону, проте наголосили, що дрон виконував не військові, а звичайні розвідувальні операції.

Фото: AFP/JOSEPH EID