Сальвіні радить Річарду Гіру поселити мігрантів на своїх віллах

Глава МВС Італії Маттео Сальвіні запропонував американському актору Річарду Гіру забрати 160 мігрантів з борту судна неурядової організації Open Arms на своєму приватному літаку до Голлівуда.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Віцепрем'єр-міністр Італії Маттео Сальвіні запропонував Річарду Гіру відправити 160 мігрантів, що перебувають неподалік берегів Італії до Голлівуда на його приватному літаку", - йдеться у повідомленні.

Цю заяву італійський міністр зробив після того, як Гір закликав європейських лідерів знайти порт для прийому судна з мігрантами.

"Оскільки шляхетний мільйонер турбується про долю мігрантів з судна Open Arms, ми вдячні йому: він зможе доправити всіх їх на своєму приватному літаку до Голлівуда та поселити їх на своїх віллах", - підкреслив Сальвіні.

Читайте також: Universal Pictures зняла з прокату фільм після критики Трампа

Як зазначає Bloomberg, Сальвіні виступає за повну заборону суднам з мігрантами заходити в італійські порти. Така політика зробила його найпопулярнішим на цей момент політиком у країні та приносить політичні бали в передвиборній кампанії за посаду голови уряду Італії.

Фото: lostampateo.com