Болтон пообіцяв "наслідки" тим, хто погрожує Гуайдо й демократії у Венесуелі

Радник з питань національної безпеки президента США Джон Болтон попередив про "серйозні наслідки" екс-генпрокурора Венесуели, а також інших поплічників режиму Мадуро, хто погрожує тимчасовому президенту Хуану Гуайдо.

Про це він написав у вівторок на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Ми засуджуємо незаконні погрози з боку колишнього генерального прокурора Венесуели президентові Хуану Гуайдо. Дозвольте ще раз підкреслити – будуть серйозні наслідки для тих, хто намагається підірвати демократію та завдати шкоди Гуайдо", - заявив радник президента Трампа.

Таким чином Болтон відреагував на заяви Уільяма Сааба, який перебував на посаді генпрокурора за режиму Ніколаса Мадуро, про те, що він порушив справу проти Хуана Гуайдо у зв'язку з останніми подіями в країні.

Читайте також: США передали контроль над банківськими активами Венесуели лідеру опозиції

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулого тижня у Венесуелі проходять масові протестні рухи після інавгурації Ніколаса Мадуро. Люди не погоджуються з результатами перевиборів у країні, на яких чинний режим приписав собі перемогу. Опозиційний лідер Хуан Гуайдо, який очолив парламент Венесуели, оголошений тимчасовим президентом. На його підтримку висловилися США та ряд інших демократичних країн.