Трамп заявив про дружнє ставлення до Кім Чен Ина

Дональд Трамп заявив, що має дружнє ставлення до лідера північнокорейського режиму Кім Чен Ина після їхньої зустрічі в Сінгапурі, назвавши його "сильним лідером".

Про це він сказав у п'ятницю в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Ми ладнаємо дуже добре, ми маємо гарне взаєморозуміння ("good chemistry" - англ.)", - зауважив Трамп, додавши, що невпевнений, чи буде таке висловлювання політично коректним.

Він також заявив, що його зустріч 12 червня з Кім Чен Ином на острові Сентоза в Сінгапурі пройшла успішно й була варто того, щоб організувати цей саміт.

"Я погодився зустрітися. Звичайно, я погодився. Ви маєте йти на те, щоб зустрічатися. Якщо ви не погоджуєтесь на зустрічі, ви матимете ядерну війну", - пояснив свою позицію президент Трамп.

Читайте також: Трамп висловився за повне виведення контингенту США з Корейського півострова

Він також висловив переконання, що вірить у намір Кім Чен Ина покращити життя у КНДР. "Він хоче зробити країну чудовою. Він очолює країну. Він сильний лідер голова", - заявив глава Білого дому.

Президент США також зауважив, що йому подобається, як у Північній Кореї слухаються свого лідера. "Він (Кім Чен Ин – ред.) говорить, і його люди підводяться і зосереджують увагу. Я хочу, щоб мої люди робили так само", - сказав Трамп.