Поліція Каліфорнії викрила сім'ю, де малих і дорослих дітей морили голодом

Поліція штату Каліфорнія викрила велику родину, де батьки морили голодом, прив'язували до ліжок та знущалися над 13-ма маленькими й дорослими дітьми, що шокувало навіть самих правоохоронців.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Reuters.

"Тринадцятеро братів і сестер віком від двох до 29 років були виявлені поліцією у стані голоду в одному з будинків у Каліфорнії, деякі з них були прикуті до ліжок", - зазначається в повідомленні.

Батькам цих дітей було висунуто звинувачення у катуванні.

Читайте також: У Харкові передали до суду справу батьків, які закатували сина

Поліція викрила будинок у містечку Перрі (у понад 110 км на схід від Лос-Анджелеса) після того, як 17-річна дівчина втекла й зателефонувала правоохоронцям зі стільникового телефону, який знайшла вдома.

"Правоохоронці знайшли будинок з 12-ма, як вони вважали, іншими дітьми, але були шоковані, коли з'ясувалося, що семеро з них були повнолітніми", - йдеться в заяві поліції.

При цьому зауважується, що жертви були дуже голодними й брудними.

Читайте також: Гельсінська спілка заявила про 12 тисяч випадків вбивств та тортур на Донбасі

В поліції уточнили, що шестеро дітей є неповнолітніми, семеро - старші 18 років.

Батьки дітей - 57-річний Девід Аллен Турпін та 49-річна Луїза Анна Турпін - були заарештовані. Кожному з них було висунуто обвинувачення в дев'ятьох випадках катувань та десятьох випадках загрози життю дітей. Тим часом, мотиви інциденту поліцією поки не розкриваються.