Twitter не буде видаляти сторінку Трампа

Американська соціальна мережа Twitter заявила, що не має наміру блокувати сторінки світових лідерів, незважаючи на контраверсійність висловлених на них поглядах.

Про це йдеться у повідомленні на корпоративному блозі компанії.

«Блокування світових лідерів у Twitter чи видалення їх суперечливих повідомлень приховало б важливу інформацію, яку людство повинне знати й мати змогу дебатувати. Це не зможе стишити лідера, але точно зашкодить необхідному обговоренню його дій та вчинків», - заявили у Twitter.

У компанії також наголосили, що у своїх діях керуються перш за все громадським інтересом. «Ми дивимося на повідомлення лідерів у політичному контексті, що визначає їх, й відповідно до цього застосовуємо наші правила. Жоден із особистих акаунтів не спричинює зростання Twitter і не впливає на ці рішення. Ми наполегливо працюємо, аби залишатися неупередженим і керуватися громадським інтересом», - підсумовується у дописі.

Читайте також: У США виходить скандальна книга про Трампа. Адвокати назвали її “наклепом”

Зазначимо, що дискусія навколо цього питання розпочалася після того, як у Мережі почала набирати популярності ідея про блокування сторінки президента США Дональда Трампа нібито за невідповідність його змісту правилам Twitter.