У США виходить скандальна книга про Трампа. Адвокати назвали її “наклепом”

У США виходить скандальна книга про Трампа. Адвокати назвали її “наклепом”

Укрінформ
Книга журналіста Майкла Вольфа про Трампа, публікації якої намагалися не допустити адвокати чинного президента США, надійде у продаж уже цієї п'ятниці, а не наступного вівторка.

Про це повідомляє ВВС.

"Стало відомо, що книга надійде у продаж раніше: замість наступного вівторка перенесуть на п'ятницю цього тижня", - йдеться у повідомленні.

За інформацією американських ЗМІ, адвокати Трампа намагалися завадити публікації книги, яка містить сенсаційні подробиці його президентства. Зокрема, у повідомленні, направленому авторові і його видавцеві, містилася вимога негайно припинити подальшу публікацію видання, його продаж і поширення. Проте Вольф заявив, що видавець не відмовиться від своїх намірів.

Як зазначається, книга "Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа" була написана на основі 200 інтерв'ю. У ній серед іншого наводяться інтерв'ю колишнього головного стратега Білого дому Стіва Беннона, який зробив безліч неприємних для Трампа заяв. Наприклад, він назвав "зрадою" зустріч між сином Трампа і групою росіян напередодні президентських виборів 2016 року, яку у рамках розслідування про можливе втручання Росії в американські вибори зараз вивчає спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Читайте також: Трамп похвалив себе за початок переговорів між Пхеньяном та Сеулом

У книзі Вольфа наводяться сенсаційні заяви, зокрема про те, що команда Трампа була шокована і налякана, коли з'ясувалося, що він переміг; його дружина Меланія в ніч підрахунку голосів ридала - "і не від щастя"; Трамп був злий, що головні знаменитості проігнорували його інавгурацію; потрапивши в Білий дім, президент вирішив, що він його дратує і навіть трохи лякає; Іванка Трамп глузувала зі стилю зачіски батька і часто розповідала друзям, як він цього добивається.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс назвала книгу "брудною таблоїдною вигадкою", наповненою брехливою і недостовірною інформацією, отриманою у людей, що не мають доступу до президента або впливу в Білому домі.

А представники Меланії Трамп підкреслили, що вона всіляко підтримувала висунення чоловіка в президенти. "Вона не сумнівалася в його перемозі і була щаслива, коли це сталося", - заявила представниця першої леді.

Адвокати Трампа в офіційному повідомленні стверджують, що розглядають можливість звернення до суду з позовом за звинуваченням у наклепі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-