На опозиційному форумі "Вільної Росії" обговорили санкційні списки

Фото, відео

У литовській столиці завершив роботу черговий IV Форум "Вільної Росії" за участю відомих російських і закордонних опозиціонерів, правозахисників, активістів та експертів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з Вільнюса.

Другий і останній день Форуму відкрився панельною дискусією «Назвати злочинців поіменно. Про роботу зі складанню санкційного списку». Під час обговорення представленого варіанта списку в дискусії взяв участь Андрій Ілларіонов, який, як відомо, зараз консультує владу США при підготовці чергових списків санкцій проти кремлівського режиму. Організатори сказали, що подібна робота з визначення як принципів складання таких списків, так і їх конкретного наповнення, здійснюватиметься на постійній основі.

На другий дискусійній секції обговорили тему «Століття жовтневої катастрофи. Відмова від радянського правонаступництва». Темою останньої, третьої дискусійної панелі було «Чи можливе подолання імперського прокляття? Формування парламентської республіки в постпутінській Росії».

Читайте також: США вели перемовини з РФ про зняття санкцій після перемоги Трампа - Reuters

Нагадуємо, що наскрізною темою цьогорічного форуму є минув 100-річчя Жовтневої революції і майбутнє 100-річчя створення органів ЧК.Наступний V Форум "Вільної Росії", йімовірно, відбудеться у Вільнюсі в квітні 2018 року.

Фото: Олег Кудрін, Укрінформ

Відео: Олег Кудрін, Укрінформ