Стрілянина в Каліфорнії: число загиблих зросло до шести

Перед тим, як вчинити криваву стрілянину в сільській місцевості на півночі Каліфорнії у вівторок, 44-річний чоловік убив свою дружину та сховав її у власному будинку.

Таким чином, кількість загиблих під час інциденту зросло до шести осіб, повідомив у середу центральний американський телеканал CNN.

"Кевін Ніл, нападник, який позбавив життя чотирьох людей під час серії нападів зі зброєю у вівторок, напередодні ввечері пострілом убив свою дружину та сховав її тіло під підлогою у своєму домі", - розповів помічник шерифа округу Техама Філ Джонстон.

Читайте також: Стрілянина у школі в Каліфорнії: п'ятеро загинули, двоє поранені

Виявлене тіло жінки збільшило число загиблих до шести осіб, враховуючи самого нападника.

"Ми вважаємо, що з цього, очевидно, все і почалося", зауважив Джонстон, маючи на увазі вбивство нападником власної дружини.

За свідченнями поліції, 44-річний Кевін Ніл раніше перебував під увагою правоохоронних органів. Він загрожував зброєю своїй сусідці, а також кілька разів стріляв з території його приватної власності. Як повідомила журналістам сестра нападника, чоловік впродовж двох десятків років боровся з психічними розладами. Останнім роком його стан здоров'я погіршився, хоча родина намагалася допомогти йому.

Читайте також: Стрілянина в Каліфорнії: злочинець не відрізняв не дітей, ні дорослих

Нагадаємо: у вівторок чоловік влаштував криваву розправу зі зброєю. Близько 8-ї ранку він убив спочатку сусідку, яка до цього скаржилась на нього в поліцію. Після цього він вкрав пікап та поїхав до ближчого міста, стріляючи без розбору по будинках та інших водіях, діставшись зрештою початкової школи у трьох кілометрах від свого будинку.

Охорона школи одразу заблокувала вхідні двері, евакуювавши дітей з небезпечного місця всередині приміщення. Діти лежали на підлозі, під партами. Нападник заїхав на пікапі на задній двір школи та відкрив стрілянину через вікна. За інформацією правоохоронців, один учень отримав кульове поранення, ще кілька дітей були уражені уламками скла.

Читайте також: Техаська стрілянина: нападник випустив у парафіян 450 куль

Перед тим, як поліція застрелила нападника, він встиг поцілити десятеро людей. Розслідування триває.