Стрілянина в Каліфорнії: злочинець не відрізняв не дітей, ні дорослих

Стрілянина в Каліфорнії: злочинець не відрізняв не дітей, ні дорослих

Укрінформ
Під час кривавої стрілянини на півночі Каліфорнії у вівторок, яка, за попередніми даними, спричинила загибель п'яти людей, злочинець здійснив напади щонайменше в п'яти місцях, у тому числі в початковій школі.

Про це повідомляють у вівторок американські ЗМІ із посиланням на правоохоронні органи та місцеву владу.

"За інформацією Офісу шерифа в окрузі Техама, розслідування триває принаймні на п'яти місцях нападу, правоохоронці намагаються оцінити кількість постраждалих", - зазначається в повідомленні Los Angeles Times.

Нападник відкрив стрілянину близько 8-ї ранку в районі Ранчо Техама, після чого продовжив вбивати людей у інших місцях, в тому числі в початковій школі.

Читайте також: Стрілянина у школі в Каліфорнії: п'ятеро загинули, двоє поранені

Американський центральний телеканал CBS News із посиланням на місцеву владу підтвердив загибель п'яти людей, включаючи нападника.

"Це призвело до численних жертв та стрілянини в школі", - цитує телеканал помічника місцевого шерифа Філа Джонстона. За його словами, нападник вів вогонь "навмання" з напівавтоматичної гвинтівки та мав два пістолети. Поліція відкрила вогонь у відповідь та вбила стрільця. Зараз на місці інциденту працює близько сотні правоохоронців. Школа закрита для відвідувачів, усі учні перевезені до безпечного місця.

Читайте також: У США сталася стрілянина в нічному клубі, семеро поранених

Кількість поранених поки не встановлена точно. Відомо, що принаймні троє дітей і один дорослий були евакуйовані до медичного центру Енлой у місті Чіко. При цьому був залучений як наземний транспорт, так і гелікоптер. Ще двоє постраждалих доставлено до місцевого шпиталю в місті Ред Блафф. Троє людей перебувають у медцентрі Мерсі. Поки не повідомляється, чи були серед них учні навчальної школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-