Лукашенко переплутав Путіна з Медведєвим

Відео

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з Володимиром Путіним у Мінську, де проходить вища державна рада «союзної держави», переплутав президента РФ з прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Про це в четвер пишуть «Ведомости».

Відкриваючи разом c Путіним зустріч у розширеному складі, Лукашенко, звертаючись до президента Росії, обмовився і переплутав його з главою уряду.

«Шановний Дмитре Анатолійовичу», - почав Лукашенко, але тут же виправився: «Шановний Володимире Володимировичу, шановний Дмитре Анатолійовичу», - знову почав Лукашенко. «Правильно, адже гроші всі там», - відреагував Путін, очевидно, натякаючи на те, що Білорусь у різному виді отримує від Росії дотації.

У порядку денному зустрічі - економічні питання, питання зовнішньої політики, а також подальшого розвитку «союзної держави Росії і Білорусі». У засіданні вищої ради з обох сторін беруть участь численні делегації. З російської сторони в зустрічі беруть участь, зокрема, глава уряду Дмитро Медведєв, глава МЗС Сергій Лавров, помічник президента Юрій Ушаков, глави Міненерго Олександр Новак, Мін’юсту Олександр Коновалов, Мінпромторгу Денис Мантуров.