До Грузії доправили 11 тисяч тонн гуманітарної допомоги для українських біженців

Для українських біженців у Грузії було доправлено 11 тисяч тонн гуманітарної допомоги на суму 25 тисяч євро, зібраної через міжнародну благодійну організацію «Rotary Club Tbilisi International».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новини-Грузія.

Серед гуманітарної допомоги – продукти харчування, засоби гігієни та інші предмети першої необхідності, які можуть знадобитися українцям, що втратили доходи і майно через російське вторгнення.

Гуманітарний вантаж розподілять у Тбілісі та Батумі.

У Тбілісі гуманітарна допомога зберігається в соборі Святої Трійці Самеба, а в Батумі партія вантажу в п'ять тонн доставлена ​​до волонтерського центру.

З організацією надання гуманітарної допомоги на території собору Самеба ознайомився тимчасовий повірений у справах України Андрій Касьянов. Дипломат подякував міжнародній благодійній організації за допомогу, а патріархії Грузії – за організацію зберігання та розподілу вантажу.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Агентства ООН у справах біженців, після початку повномасштабного вторгнення росії українці понад 10 мільйонів разів перетнули державний кордон на виїзд.