Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей із послами різних країн щодо швидкого відновлення України

Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей з послами різних країн щодо швидкого відновлення України.

Про це Тимошенко, який перебуває з робочою поїздкою у Рівненській області, повідомив в прямому ефірі об'єднаного марафону.

«…Fast Recovery план - це один з найголовніших пріоритетів. Це план швидкої відбудови того, що потрібно відбудовувати вже зараз і те, що саме необхідно людям. У Fast Recovery план входять: житло людей, приватні та багатоквартирні будинки, школи й садочки, медичні заклади, мережі електро-, газо-, водо- та теплопостачання», - зазначив Тимошенко.

Також він акцентував, що спілкується кожного дня з нашими партнерами, вже провів понад 20 зустрічей з послами різних країн, в контексті допомоги Україні.

«Тепер щодо фінансування Fast Recovery плану: щось вдається самотужки з бюджету України. До прикладу - вчора на Київщині було передано сім’ям, які втратили житло, перші 5 приватних будинків, які збудовані за декілька місяців. Також учора в Бучанському районі було відкрито повністю новий садочок, який починав будуватися в 2021 році, його добудували вже після деокупації Київщини і тепер він буде слугувати на радість дітлахам», - додав Тимошенко.

Читайте також: Тимошенко обговорив із послом Швеції план відновлення України

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою обговорив активну роль цієї країни у питанні відновлення та продовження плідних двосторонніх відносин після закінчення розв'язаної росією війни.