Кириленко підтримує Президента в тому, що в Україні вже не може бути замороженого конфлікту

Керівник Донецької військової адміністрації Павло Кириленко повністю підтримує Президента Володимира Зеленського в тому, що в Україні вже не може бути замороженого конфлікту взагалі.

Про це він повідомив на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Не може бути замороженого конфлікту взагалі. Звичайно, я повністю підтримую Президента України, і не можу бути іншої думки, коли він каже, що тут не може йтись про якесь заморожування. Бо стільки, скільки ми витримали, вистояли - мало хто в це вірив. Надалі – це визволення всієї нашої території України, це основне», - заявив очільник області.

Він підкреслив, що нам не потрібно ані клаптика землі будь-якої іншої держави, і тим більше тієї держави, з якою нас зараз поєднують лише кордони, і так і буде, це російська федерація.

Кириленко зазначив, що плани ворога вщухають і змінюються настільки, «наскільки сильно, професійно і потужно діємо ми».

Читайте також: Північ вже звільнена, повертаємо Харківщину і стримуємо загарбників на Донбасі - Зеленський

«Тому нам необхідно нарощувати цю силу. Я розумію, які є труднощі і складнощі, але ми повинні триматися», - наголосив керівник ОВА.

Він додав, що його оптимізм завжди йде після реалізму, і він вірить в Україну та її Збройні сили.

«У мене оптимізм у житті взагалі, і не тільки, коли відбулося повномасштабне вторгнення. Ми всі повинні розуміти, що на Донеччині війна триває з 2014 року, мій оптимізм іде після реалізму, після реалій сьогодення», - сказав Кириленко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив під час виступу у відеоформаті на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, що Україна не погодиться на заморожений конфлікт із російською федерацією.