Анонс на 22 лютого. Офіційні події

Оновлено

Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на понеділок, 22 лютого.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Вашингтоні проведе переговори із державним секретарем США Ентоні Блінкеном, ключовими темами яких стане захист України від подальшої російській агресії, посилення обороноздатності нашої держави, забезпечення її економічної та фінансової стабільності.

***

Зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Естонської Республіки Алара Каріса, який перебуватиме в нашій країні з робочим візитом. Об 11.50 - зустріч Президента України та Президента Естонії з представниками ЗМІ. У заході зможуть взяти участь до 40 представників медіа.

Київ, вул. Банкова, 10, будинок Городецького. Представники ЗМІ запрошуються з 10.50. Акредитація за посиланням до 17.00 21 лютого Трансляція на вебсторінці Офісу Президента 

***

12.00 - Онлайн підключення зі штабу ООС у Краматорську на тему: "Щодо оперативної ситуації в районі проведення Операції Об'єднаних сил". Захід відбудеться онлайн через сервіс відеозв’язку Zoom.

Трансляція за посиланням.

***

12.00 - Засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин (з можливістю участі у форматі відеоконференції).

Київ, ул. Грушевського, 5, зала 3.

***

3.30 - Пресконференція на тему: “Реалізація в Україні законодавства про засудження нацистського та комуністичного тоталітарних режимів”. Спікер: Антон Дробович - голова Українського інституту національної пам'яті. Голова Українського інституту національної пам'яті Антон Дробович розповість про роль історичного чинника в російсько-українській війні, реалізацію в Україні законодавства про засудження нацистського та комуністичного тоталітарних режимів та про світові тенденції і європейський досвід засудження людиноненависницьких ідеологій.

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

***

17.30 - Брифінг на тему: "Щодо актуальних питань зовнішньої політики". Спікер: Еміне Джапарова - перша заступниця міністра закордонних справ України.

Акредитація за посиланням.

Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.