Авіакомпанія Bravo Airways з вівторка працюватиме у штатному режимі

Авіакомпанія Bravo Airways з вівторка, 3 липня, повернеться до роботи у штатному режимі.

Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

“На даний момент ми продовжуємо роботу з оптимізації розкладу, змушені вносити деякі зміни, проте починаючи з вівторка, 3 липня, авіакомпанія повертається до роботи в штатному режимі згідно з запланованим розкладом. Зміни в розкладі на 2 липня будуть опубліковані на нашій сторінці найближчим часом”, - йдеться у повідомленні.

Авіакомпанія "Bravo Airways" знову наголошує на тому, що була змушена вносити зміни до розкладу польотів через невиконання фінансових зобов’язань туроператором "Оазис".

“Дані зміни вкрай негативно вплинули на операційну діяльність авіакомпанії в цілому, що призвело до затримок низки авіарейсів. Повідомляємо, що рейси, які були заплановані на 30 червня та 1 липня виконані в повному обсязі. Що стосується запланованих гуманітарних рейсів з Тунісу в Київ та Львів, вони вже виконуються. На сьогодні в Тунісі перебуває близько 800 українських туристів, які постраждали від недобросовісних дій туроператора «Оазис». Після виконання 5 гуманітарних рейсів вони повернуться в Україну”, - наголошують в авіакомпанії.

За інформацією Bravo Airways, у зв'язку з систематичним невиконанням туроператором OASIS своїх фінансових зобов'язань протягом останніх двох років фінансова заборгованість перед авіакомпанією на 2 червня досягла 25 млн грн, що призвело до вимушеного скасування рейсів, унаслідок чого змінився розклад усіх польотів авіакомпанії.

Водночас на сайті компанії OASIS Travel Ukraine зазначається, що інформація про борг туроператора не відповідає дійсності.

Читайте також: "Екстремальний туризм" у Тунісі: Oasis Travel заперечує борг авіакомпанії

Як повідомляв Укрінформ, у міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways, тисячі пасажирів якої продовжують очікувати на виліт і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Згідно з даними на сайті аеропорту "Київ" скасовано рейси до Ербіля (Ірак), Анталії, Даламана (Туреччина). Рейс до Шарм-еш-Шейха вилетів із запізненням у понад дві години.

Водночас зазначається, що рейси до Бодрума (Туреччина) та Стокгольма (Швеція) мають вилетіти вчасно.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ліцензії туроператорів, які не виконують своїх зобов'язань, скасовуватимуться.