"Екстремальний туризм" у Тунісі: Oasis Travel заперечує борг авіакомпанії

Укрінформ
Інформація авіакомпанії Bravo Airways про те, що рейси відмінили у зв'язку з боргом туроператора не відповідає дійсності.

Про це повідомляється на сайті OASIS Travel Ukraine.

"Посилання ТОВ "Авіакомпанія Браво" на те, що причиною їхньої відмови стала заборгованість, по-перше, не відповідають дійсності, а по-друге, не є тією підставою, яка дозволяє перевізникові відмовитися від виконання, принаймні, зворотних рейсів", - відзначається у заяві компанії OASIS Travel Ukraine.

Туроператор запевняє, що продовжує роботу над забезпеченням повернення гостей, які знаходяться у Тунісі та повинні повернутися в Україну після закінчення їхнього відпочинку, а також над відновленням польотної програми.

"Оскільки ТОВ "Авіакомпанія Браво" уникає проведення переговорів, компанія OASIS Travel Ukraine з метою врегулювання цієї ситуації звернулася по допомогу до представників влади України і Туніської республіки", - йдеться у повідомленні на сайті туроператора.

Раніше Bravo Airways пояснила відміну своїх рейсів тим, що туроператор OASIS впродовж останніх двох років не виконував перед нею фінансові зобов'язання, наростивши заборгованість у 25 млн грн станом на 27 червня.

Авіакомпанія пообіцяла забезпечити доставку в Україну близько 850 пасажирів, які постраждали від дій туроператора.

Як повідомляв Укрінформ, у міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways, тисячі пасажирів якої продовжують чекати вильоту також і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Згідно з даними на сайті аеропорту "Київ", скасовано рейси до Ербіля (Ірак), Анталії, Даламана (Туреччина). Рейс до Шарм-еш-Шейха вилетів із запізненням на понад 2 години.

Водночас відзначається, що рейси у Бодрум(Туреччина) і Стокгольм (Швеція) повинні вилетіти вчасно.

Читайте також: З Тунісу вилетів перший літак з застряглими українськими туристами

Як повідомлялося, у столичному аеропорту "Київ" (Жуляни) з 30 червня затримується кілька рейсів.

Крім того, близько 300 українських туристів понад дві доби не могли вилетіти до Харкова з аеропорту Монастир у Тунісі. За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань відносно повернення громадян України додому.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ліцензії туроператорів, які не виконують своїх зобов'язань, будуть скасовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-