Nokia анонсувала свій перший флагман

Фінська корпорація Nokia, яка вже півтора року випускає смартфони на базі операційної системи Android, анонсувала появу свого нового гаджета. Він претендує на звання найкращого у світі. 

Про це повідомляє Phone Arena

HMD Global виклала в соцмережі тізерне зображення нового тсмартфона. На ньому є напис, який обіцяє користувачам найочікуваніший смартфон. Йдеться, ймовірно, про модель під назвою Nokia 9, чутки про яку ходять мережею вже майже рік.

Цей апарат отримає OLED-екран з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, хорошу фотокамеру з трьома об'єктивами, топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіку Adreno 630 і 6/8 ГБ оперативної пам'яті . Прямо «з коробки» на Nokia 9 з лінійки Android One гарантовано буде встановлений новий Android 9.0 Pie. Найочікуваніший смартфон фінської корпорації представлять публіці 21 серпня.

Читайте також: У мережі з’явився концепт нового флагмана Samsung

Смартфони під брендом Nokia дійсно користуються дуже великим попитом у жителів всіх країн світу, включаючи Китай, Індію, країни Європи та багато інших регіонів. Проте, у HMD Global досі немає жодного флагмана, який можна було б протиставити Samsung Galaxy S9, LG G7, Sony Xperia XZ2 Premium, Apple iPhone X, Oppo Find X, а також багатьом іншим мобільним пристроям топового рівня від відомих брендів.

Фото: Nokia