Коваль потрапив до топ-10 найгірших зимових трансферів іспанської Прімери - El Desmarque

Український голкіпер іспанського футбольного клубу "Депортиво" Максим Коваль увійшов до списку найгірших трансферів чемпіонату Іспанії в зимове трансферне вікно за версією El Desmarque.

"Депортиво" орендував 25-річного українського футболіста до кінця сезону з опцією викупу у київського "Динамо", контракт з яким закінчується 30 червня 2020 року. Про це повідомляє tribuna.com

У цьому сезоні Коваль провів 1 матч у складі іспанського "Депортиво", але дебют голкіпера виявився невдалим – українець не зіграв навіть тайму. Вже на 12-й хвилині домашнього матчу проти "Ейбара" Коваль пропустив м’яч, коли невдало вийшов з воріт. Це була перша атака "Ейбара" в матчі. а на 40-й хвилині український голкіпер отримав червону картку за ризикований підкат за межами карного майданчика. Матч завершився внічию з рахунком 1:1. 

Також до топ-10 невдалих трансферів Прімери потрапили: Єрро Міна ("Барселона"), Еммануель Еменіке ("Лас-Пальмас"), Альберто Буено ("Малага"), Рубен Кастро ("Бетіс"), Лоїк Ремі ("Хетафе"), Рохер Мартінес ("Вільярреал"), Роке Меса ("Севілья"), Айзек Саксесс ("Малага") і Айзек Саксесс ("Севілья").

Читайте також: Коваль невдало дебютував за «Депортиво»: пропущений м’яч та вилучення

Нагадаємо, в січні 2018 року "Депортиво" орендував Коваля у "Динамо". "Депортиво" веде боротьбу за збереження прописки в Ла Лізі - зараз клуб перебуває на передостанньому 19-у місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.

Фото: dynamo.kiev.ua