Укрінформ оновлює свої розсилки

Українське національне інформагентство «Укрінформ» оновило свої щоденні розсилки новинних дайджестів.

Зокрема, в ранковому дайджесті «Сьома ранку», який виходитиме о 7.00, будуть представлені найголовніші новини за минулу добу та, зокрема, за ніч: заяви політиків і посадовців зі США та інших країн, новини про інші важливі події у Північній Америці, оперативна інформація з України, насамперед про обстріли та їхні наслідки тощо, а також тематичні відеосюжети й інтерв’ю.

Дайджест «Дев’ята вечора» (час випуску – 21.00) міститиме підсумки дня: найважливіші новини, оперативні відеосюжети, а також публікації з аналітикою на актуальні теми, текстові та відеоінтерв'ю з урядовцями, політиками, дипломатами, військовими, волонтерами, експертами у різних галузях економіки, діячами культури та іншими цікавими і впливовими людьми.

Обидва ці дайджести виходитимуть з понеділка по п'ятницю, а по неділях о 21.30 виходитиме підсумковий випуск «Головне за вихідні», присвячений найважливішим подіям суботи і неділі.

Ще один тематичний дайджест «Війна в Україні за тиждень» виходитиме щопонеділка о 12.00. Він міститиме огляд бойових дій за тиждень, оцінки втрат ворога, міжнародної допомоги, коментарі та прогнози аналітиків, інфографіку, відео- та фотоматеріали стосовно різних аспектів російсько-української війни.

Варто нагадати, що у вівторок о 12.00 також виходить дайджест «Відбудова України-2024», де представлені усі головні тексти, фото та відео про відновлення України, зокрема відбудову житла та інфраструктури, розмінування територій, реабілітацію та підтримку військових тощо.

Читайте також: Чому варто підписатись на платну стрічку Укрінформу

Крім того, по вівторках наші читачі можуть ознайомитися зі звітами про роботу Укрінформу за тиждень (розсилка «Підсумки за тиждень»), де наведено найактуальніші та найпопулярніші матеріали, оприлюднені на сайті агентства.

А по п’ятницях Укрінформ о 12.00 проводить розсилку «Ексклюзиви тижня», де зібрані авторські публікації, ексклюзивні коментарі, інтерв’ю від журналістів агентства, а також наші фото та відеосюжети, які з’явилися на сайті та інших ресурсах Укрінформу упродовж тижня.

Всі дайджести надходитимуть на поштові скриньки підписників, їх також можна буде переглянути на сайті Укрінформу в рубриці «Наші розсилки»

Підписатися на розсилки можна через платформу Substack

Укрінформ – провідне інформаційне агентство України, яке співпрацює з багатьма зарубіжними інформаційними інституціями, є членом Європейського альянсу пресагентств. Укрінформ має найбільші регіональну і закордонну кореспондентські мережі. Наші кореспонденти працюють майже у всіх регіонах України та в 11 країнах світу: США, Канаді, Німеччині, Австрії, Бельгії, Нідерландах, Франції, Польщі, Латвії, Туреччині, Китаї.

На стрічці Укрінформу виходять понад 300 новин за добу, ексклюзивні коментарі та інтерв'ю, фоторепортажі, інфографіка, даючи читачам повну та об'єктивну картину подій. Новини виходять українською, англійською, німецькою, іспанською, французькою, японською та польською мовами.

Агентство випускає десятки професійних інформаційних продуктів: стрічки, інформаційні пакети та вісники. Серед передплатників та партнерів Укрінформу – електронні та друковані ЗМІ, теле- і радіокомпанії України, медіа зарубіжних країн, владні та бізнес структури, посольства і консульства, підприємства, банки.