Капітулянські настрої обурюють: блогерка розповіла, як відповідає таким людям

Відео

Ідею перемовин з агресором підтримують люди, які нічого й нікого не втратили на війні та самі бояться потрапити на фронт.

Таку думку висловила відома блогерка з мільйонною аудиторією підписників Олена Мандзюк у черговому випуску проєкту «Про війну».

Мандзюк каже, що обурюється, коли хтось в її блозі висловлюється про доцільність домовлятися з агресором і висловила припущення, хто є ці люди.

«Мені здається, це говорять люди, які нікого не втрачали, ніколи не долучались до допомоги, не знають - як це втратити домівку, роботу. Це так легко для них. А коли доходить до них черга і мають мобілізуватись – вони починають це говорити», - вважає блогерка.

Вона щоразу активно реагує на капітулянтські настрої таких читачів її блогу і закликає їх змінити свою думку.

«Я весь час говорю у своєму блозі, що потрібно і надалі об’єднуватись, боротись. Кожної родини торкнеться війна. Мені дуже сумно, що деякі люди готові віддавати те, що в нас забрали, і не цінують ані життя людей, ані зусиль, які віддано за нашу перемогу», - наголосила Мандзюк.

Читайте також: Збори донатів на ЗСУ не зменшують охоплення - блогерка

Вона радить вивчати історію свого народу, щоб зрозуміти, «що насправді відбувається» і як має поводитись кожен українець.

«Я би порадила читати книжки з історії, щоб розуміти, що насправді відбувається і скільки століть триває ця війна. Читати, вивчати історію України, фільтрувати інформацію з різних джерел, реагувати і весь час донатити на потреби військових», - закликала Мандзюк.

Контент блогу-мільйонника Олени Мандзюк з Хмельницького є переважно розважальний та орієнтований на жіночу аудиторію, яка становить 81% підписників блогу. На блозі активно донатять на ЗСУ. Мандзюк закуповує та особисто відвозить на фронт обладнання, техніку, амуніцію.

У черговому випуску проєкту «Про війну» йшлося, зокрема, про роботу блогерів під час війни, як і чим вони допомагають і чи не шкодять.

Ведучі проєкту – керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні.