Ярославський обіцяє підключитися до розслідування ДТП за участі його кортежу

Бізнесмен Олександр Ярославський, якого вважають причетним до смертельної ДТП на Харківщині, пообіцяв особисто підключитися до слідчих дій "як тільки дозволить графік". 

Його заяву оприлюднено на сайті очолюваної ним бізнес-групи DСH, повідомляє Укрінформ.

"Моя юридична команда з першого дня активно займається виявленням справжніх обставин. Як тільки дозволить графік, я буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікацію та політизацію справи", - йдеться у заяві Ярославського.

Раніше в DСH інформували, що з 12 до 19 лютого включно у родини Ярославського заплановано сімейний лижний відпочинок.

Читайте також: ДБР порушило справу щодо спроби фальсифікації ДТП з кортежем Ярославського

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху Київ - Харків - Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка. Пізніше з'ясувалося, що це 36-річний житель Чугуївського району Харківської області.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Того ж дня Ярославський залишив Україну і вилетів у Лондон, де перебуває його родина.

12 лютого генеральний прокурор Ірина Венедіктова закликала його повернутися в Україну та пообіцяла об'єктивне швидке та неупереджене розслідування справи щодо смертельної ДТП, до якої він дотичний.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив про низку фальсифікацій у справі: так, 9 лютого до поліції з визнанням своєї провини в ДТП звернулася особа, яка на час аварії перебувала в іншому місці, а 14 лютого з Чугуївського моргу зникли речові докази - одяг загиблого (пізніше був знайдений).